Boodschap aan de overkant

ma 15 - zo 21 maart 2021
ma 25 - zo 31 oktober 2021

"Wat zou jij schrijven als je nog 1 sm-mis-je mocht zenden naar een overleden dierbare?"

Sinds de lockdown 1 jaar geleden begon, namen duizenden Vlamingen afscheid zonder écht contact. Reveil wil een klein beetje troost bieden met het project Boodschap aan de Overkant. Laat jouw boodschap hier achter en tussen maandag 15 en zondag 21 maart delen we hier alle inzendingen over heel Vlaanderen.

Om hun overleden inwoners te herdenken, tonen heel wat steden samen met Reveil dat ze niemand vergeten. Daarom projecteren ze de Boodschappen van hun inwoners in hun stadsbeeld.

Hoe werkt het?

Reveil verzamelt boodschappen van Vlamingen aan hun overleden dierbaren en deelt deze in een hartverwarmende visual op deze website tussen 15 en 21 maart. Sommige gemeentes gaan echter een stap verder en projecteren in samenwerking met Reveil de boodschappen van hun inwoners in hun stadsbeeld.

Denk je dat Boodschap aan de Overkant iets kan zijn voor jouw stad of gemeente?

Vul dan vrijblijvend het formulier in, en Reveil neemt snel contact op met je.

Kei inkt munt
Boodschap meme

Enkele inzendingen ter inspiratie

"Lieve opa,
Weet je nog toen je me die gitaarriem gaf voor mijn verjaardag? Ik draag ze nog altijd en heb dit jaar voor de eerste keer een optreden gegeven ('t was wel nog maar voor 20 man, maar dat komt wel goed). Als ik ooit op Werchter sta, draag ik zeker een liedje op aan je! Stel het goed aan de overkant. Groetjes ook van papa en mama.
Jef"

"Hey Mieke,
Je zei me nog zo dat ik wat meer mijn best moest doen om een lief te vinden. Wel, volgend jaar ga ik trouwen (als het mag met die maatregelen). We gaan een kaarsje opsteken voor jou!
Liefs, je bestie Anna."