Reveil20 Begraafplaats De Panne

Wegens nieuwe verscherpte maatregelen rond covid 19 in De Panne worden alle activiteiten en evenementen geannuleerd. Zo wordt Reveil op 1 en 2 november 2020 ook afgelast. Maar dit betekent geenszins dat je niets kan doen om je dierbaren te herdenken.

We doen een warme oproep om onze overleden dierbaren te herdenken door op zondag 1 november tussen 17.00u en 18.00u een kaarsje of een andere lichtbron te plaatsen aan een raam of aan een deur, zichtbaar vanop straat. In deze moeilijke periode kan dit een bijkomend teken zijn van verbondenheid, solidariteit en hoop voor de toekomst en een steun voor heel wat mensen die het moeilijk hebben. Laat dit lichtje ook een symbool zijn van onze warme maar dringende oproep om de coronamaatregelen strikt na te leven. Dat is immers de uitgelezen manier om te zorgen voor onze dierbaren die er nog zijn.

Volg het slotmoment van Reveil20 Vlaanderen mee vanuit de huiskamer op deze Facebookpagina:

https://www.facebook.com/revei...

Gastvrouw Lieve Blancquaert loodst je doorheen dit sobere eerbetoon. Tourist LeMC en Klaas Delrue van Yevgueni laden je op vanaf de huiskamer met serene songs.

Laat ons samen de regels respecteren en er een warm moment van maken deze zondag tussen 17u en 18u.


Praktische informatie

Begraafplaats De Panne
Kerkstraat 67
8660 De Panne

Elly Annys
elly.annys@depanne.be
null

Group 2 facebook.com