Reveil20 Begraafplaats Nederokkerzeel

Op zondag 1 november vindt Reveil voor de zevende keer plaats in Vlaanderen en voor de derde keer in Kampenhout. Het project laat begraafplaatsen heropleven met muziek, poëzie en lokale levensverhalen. Een soort eerbetoon op een minder 'klassieke' manier, een feest van de melancholie. En vooral een poging om de kille sfeer op een kerkhof eventjes om te buigen in een warme gloed. De voorbije edities creëerden ze simultaan kleine, hartverwarmende vlammetjes op meer dan 100 locaties.

In onze gemeente ging dit de voorbije jaren reeds door op de begraafplaatsen van Relst en Buken. Dit jaar verzamelen we in de kerk van Nederokkerzeel. We brengen die avond ingetogen poëzie, gebracht door woordmeester Maxime Waladi en zijn leerlingen. Ook Illuminine is terug van de partij. Speciaal voor deze editie worden enkele van zijn beste songs uitgekozen en muzikaal vertolkt in een samenwerking met Crooniek. Als toemaatje wordt die avond ook de nieuwe dorpsdichter van Kampenhout bekend gemaakt!

Opgelet: inschrijven verplicht – beperkt aantal plaatsen!
Omwille van de coronamaatregelen vragen we om op voorhand in te schrijven via cultuur@kampenhout.be. Vermeld ook met hoeveel personen u aanwezig zal zijn. We zullen iedereen 'per bubbel' een plaatsje geven. Inschrijven kan tot en met maandag 26 oktober.

Programma

18:00

Illuminine ft. Crooniek

Praktische informatie

Begraafplaats Nederokkerzeel
Sint-Stefaanstraat 1
1910 Nederokkerzeel

Kevin Imbrechts
kevin.imbrechts@kampenhout.vera.be
0479421622

Group 2 facebook.com