Reveil21 Heuvelland

Reveil is een fijn gebeuren dat nationaal doorgaat op 1 november. Meer en meer mensen hebben er behoefte aan om meer te doen op 1 november dan een bloem neer te leggen. Via reveil worden op vele Vlaamse begraafplaatsen op 1 november de stilte op zo veel mogelijk begraafplaatsen met intieme muziek en lokale verhalen doorbroken.
In de wereld van Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden verhalen de wortels van een gemeente vormen. Annelies is een klassiek opgeleide gitariste die een de frisse, folky stijl heeft. Annelies Detru slaagt erin een eigen sound te creëren en is gestaag aan een eigen mooie muzikale weg aan het timmeren
Dit jaar zal Annelies Detru het reveil concert geven; Annelies is een klassiek opgeleide gitariste die een de frisse, folky stijl heeft. Annelies Detru slaagt erin een eigen sound te creëren en is gestaag aan een eigen mooie muzikale weg aan het timmeren. Annelies brengt een aangepast programma brengen van afwisselend instrumentale songs als liedjes die passen binnen de sfeer van het Reveil concert.

Toeschouwers brengen lichtjes mee en dragen zo bij tot de golf van warmte die Reveil verspreidt.

Programma

17:00

Annelies Detru

Praktische informatie

begraafplaats Kemmel
Nieuwstraat
8956 Kemmel

lander vandroemme
lander.vandroemme@heuvelland.be
057450479