Afscheid van Roger Vervloet, liefhebbende echtgenoot, vader en opa.

Op een prachtige herfstdag, 15 oktober 2014, en na een verbeten strijd tegen slokdarmkanker, verliet Roger ons gezinnetje, en ruilde hij zijn vertrouwde, geliefde huiskring in voor het “eeuwige paradijs”.

Roger was een trouwe echtgenoot, een liefhebbende vader en opa. Hij was een goedlachse dorpsgenoot, altijd klaar voor een gezellige babbel of het uiten van een goeddoende “kwinkslag” bij een toevallige ontmoeting.

Sport in zijn vele soorten boeide hem geweldig. Hij was een goed voetballer, maar ik heb horen zeggen dat hij de training verliet telkens het tijd was voor een aflevering van “Zorro” op T.V. Dit werd gedoogd door de trainer omwille van het feit dat hij zo goed was op het veld. Gedurende meer dan 40 jaar legde hij zich toe als scheidsrechter van de jeugd in de voetbalwereld.

Hij kon zich goed verwoorden, schreef kinderverhalen en gedichten en behaalde destijds zelfs een diploma van het Davidsfonds. Soldaten van dienst steunde hij vanuit het thuisfront Rijkevorsel met zijn ludieke, humoristische verslagen in het soldatenblad "Milac".

Ondanks dat er reeds vele jaren verstreken zijn sinds zijn afscheid, missen wij hem nog enorm hard!


Auteur: Marie-José Hoskens
Overledene: Roger Vervloet
Data: °10/11/1944 †15/10/2014
Rustplaats: Begraafplaats Merksplas