Een echte vriend

Ik mocht je leren kennen in 2000 in de VDAB, als 2cursistten in professionele schoonmaak. Meer en meer werden we vrienden. Je gaf me moed om verder te zetten , je geloofde in mij . Met jouw beleefde ik de fijnste tijd van mijn leven.

We deelden de zelfde passie voor de zee. Je hebt me de sfeer leren kennen van een camping het gewone leven. Ik nam je dan op mijn beurt mee op andere reizen zoals Normandië, Parijs, Londen. Ik herinner me ook die reis naar Spanje waar je zoveel naar belde om die reis te winnen, wat je zoal deed voor me dat waardeerde ik echt, je had zelf niet veel en toch deelde je alles met me.

In 2019 mocht ik je opnieuw leren kennen god wat was ik gelukkig de vrijdagen kwam ik naar u toe we moesten niet veel zeggen om mekaar te verstaan .

Als ik je iets vroeg was je opnieuw bereid mijn te helpen zoals het zoeken naar mijn gestolen fiets. Met de covid was je zo bang en mocht ik niet meer komen, dit kwetste me wel maar ik verstond het.

Je zei ook dat je met je hart naar de cardioloog moest maar dat je niet durfde door de covid.

De dag dat je er voor altijd niet meer was voelde ik het aan. Het was te stil op messenger. Toen ik het vernam was ik verdoofd, je was net geen 46 jaar .

IK mis je nog constant maar je te leren kennen als humoristische, vriendelijke, goede vriend houdt me recht.


Auteur: celestine millecamps
Overledene: nico lesage
Data: °08/10/1976 †08/08/2020
Rustplaats: Begraafplaats Menen
Zerk: strooiweide