Lieve Jill...bijna een jaar terug

Dat deze dag er kon komen daar waren we allen bang van de laatste maanden voor je overlijden…

Het is moeilijk om woorden te vinden, want je betekende zoveel voor mij.

We hebben elkaar 18 jaar gekend in goede en in slechte periodes.

Steeds konden we op elkaar rekenen en konden we elkaar vinden, ook al was er soms een periode waarbij we elkaar wat minder zagen.

Je rugzakje begon erg zwaar te wegen. Ik probeerde je te helpen waar ik kon.

Ook jij hielp ons die zomer enorm bij onze verhuis. Daar ben ik je erg dankbaar voor.

Het was voor jou een goede afleiding om een moeilijke periode door te komen en beslissingen te nemen.

Je wou eindelijk eens kiezen voor jezelf en je was vol goede moed aan je nieuwe job begonnen. Je stuurde nog een berichtje met je doelstellingen voor het komende jaar. Niet opgeven, opstaan en weer doorgaan zo was jij! Je ging opleidingen volgen om je op te werken en eindelijk had je meer tijd om leuke momenten te delen met je familie en vrienden. Je herleefde…je kon terug genieten en wat rust vinden voor jezelf.

Ik was zo blij dat eindelijk alles terug goed met je ging, maar spijtig genoeg was de slechte film (want zo noemde jij het) waar je lange tijd in vast zat er nog steeds…

Je wast mijn allerliefst maatje. Mijn steun in zoveel dingen. Je had misschien niet zoveel dichte vrienden, maar je was zo geliefd. Er was plaats tekort in de Aula. Dit zegt genoeg. Je was een werker, je had weinig tijd voor zichzelf, een grote dierenvriend, steeds rechtuit...we begrepen elkaar zonder veel woorden.

Ik probeer me vast te houden aan alle positieve momenten die we samen hebben beleefd zoals onze reis naar Turkije en Egypte. Topvakanties waren dat! Ik was toen beetje de losbol en jij de verstandige die me wees op de gevaren...en terecht.

Ook herinner ik me onze dansavondjes, want dan gingen we helemaal los! De leukste jaren als vrijgezel heb ik samen met jou beleefd en dat kan er niemand nog van me afnemen.

Weet je Julian zou je zo graag terug toveren…en in mijn verbeelding beleef ik soms terug een gezellig etentje met jou, een gekke dansavond of een fantastische warme reis naar het zuiden samen.

Gelukkig gaan herinneringen niet weg…nooit.

We waren er altijd voor elkaar als we elkaar nodig hadden. Vergeet niet dat je voor altijd in mijn hart zit Jill, waar je ook bent. Ik ben jou zo dankbaar voor alles...rust nu maar zacht mijn lieve Jill

je vriendin Bea


Auteur: Beatrice Wietendaele
Overledene: Jill Himpe
Data: °08/02/1983 †05/11/2019
Rustplaats: Begraafplaats Gullegem
Zerk: perk A rij 3 zerk nr 12