Reveil22 Nazareth

Op 1 november leggen heel wat mensen een bloem neer op het kerkhof om overleden geliefden, familie of vrienden te herdenken.

Rond zonsondergang (tussen 17 uur en 18 uur) doorbreken we de stilte op de Parkbegraafplaats van Nazareth. Voor deze editie nodigen we de Kruisemse zangeres, Kimberly Claeys, uit. Kimberly is reeds 20 jaar bezig met muziek. Sinds 2019 is ze de nieuwe zangeres bij folk legende Kadril en ze is vaste gastzangers van Guido Belcanto. Daarnaast heeft ze ook een eigen band onder de naam “little Kim”. Samen met haar trouwe pianist, Stan Vangheluwe, brengt ze een intiem concert met Nederlandse, Franse en Engelstalige nummers.

Kom jij ook? Breng gerust een lichtje mee en draag zo bij tot de golf van warmte die Reveil verspreidt!

SLOTMOMENT REVEIL VLAANDEREN

Als je het evenement in je gemeente niet kan bijwonen, kan je live of uitgesteld kijken naar het Slotmoment van Reveil Vlaanderen.

Dit is een live tv-uitzending met o.a. Raymond vh Groenewoud, Axelle Red, Marble Sounds, Maud Vanhauwaert, bisschop Lode Aerts, imam Khalid Benhaddou en Lieve Blancquaert.

Het Slotmoment wordt dit jaar voor het eerst op https://www.vrtmax.be en op de Radio2-app uitgezonden. Luister vanaf 13u ook naar Radio2 voor een hele namiddag Radio Reveil.

Vriendjes worden?

FACEBOOK
INSTAGRAM

Programma

20:02

Little Kim

Praktische informatie

Parkbegraafplaats Nazareth
Drapstraat 92a
9810 Nazareth

Nele Van Havere
cultuur@nazareth.be
09 396 49 30

Group 9 nazareth.be/agenda/e/reveil-nazareth-met-little-kim/d2926dd1-ae08-45f8-b5b8-55951a385a85