Post Tijdschrift

Het Reveil Tijdschrift

Vanaf nu in de dagbladhandel: het Reveil tijdschrift!

Het Reveil tijdschrift is een 260 pagina's lange rondvaart langsheen onze rouwcultuur. En geloof ons, die wordt steeds boeiender. We werken hiervoor samen met de Deeluitgeverij (Eos, Bahamontes) en hoofdredacteur Lander Deweer (Knack, De Morgen). Het tijdschrift verschijnt één keer per jaar, in de aanloop naar 1 november.

Het doel is eenvoudig: afscheid bespreekbaarder maken, net zoals bij onze 140 troostconcerten en troostproducties. Met verhalen, muziek en poëzie als bazooka tegen het verdriet. Een multimediaal tijdschrift ook, met een speciaal gecomponeerde soundtrack van pepijn Caudron (KRENG MUSIC).


Reveil Awards

REVEIL AWARDS '23

In het Reveil Awards '23 zetten we het mooiste wat de Vlaamse rouwcultuur te bieden heeft in de kijker. Er is ook een publieksprijs voor warmste begraafplaats waar jij op kan stemmen.

De winnaars worden op 1 oktober bekendgemaakt via het Reveil '23 tijdschrift.

Post Tijdschrift

Reveil #2 zkt warme partners!

Nu zo goed als alle exemplaren van Reveil #1 over de toonbank zijn gegaan kijken we stilaan vooruit naar een 2e editie van het tijdschrift. De 1e editie zou nooit mogelijk geweest zijn zonder de hulp van vele warme partners.

Ook voor Reveil #2 zijn we op zoek naar bedrijven, organisaties en mensen die ons een stevige duw in de rug willen geven.

Ken je iemand, of nog beter, ben jij iemand die samen met ons afscheid bespreekbaarder wil maken en samen een brug wil bouwen tussen rouwenden en troostprofessionals?

Ontdek via de knop hieronder alle mogelijkheden.

Schermafbeelding 2022 11 15 om 12 34 30

Soundtrack

Het Reveil tijdschrift is het eerste tijdschrift met een eigen soundtrack: een compositie van de geluidskunstenaar KRENG. Beluister hier de Reveil soundtrack hier.

Schermafbeelding 2022 04 28 om 10 43 03

De Reveil Dichtbundels

Tot in 2021 gaf Reveil jaarlijks een dichtbundel uit. We hebben er nog enkele liggen. Bestel via onderstaande knop je dichtbundel, en ontvang hem binnen enkele dagen in je brievenbus.
Met prachtige bijdragen van oa. Toon Tellegen & Ilja Pfeijffer.

Klik HIER en doorblader de preview van de Reveil21 dichtbundel.Inkijken en bestellen

Reveil 21
Bestel hier al het Reveil 21 boek. Met o.a. Toon Tellegen & Ilja Leonard Pfeijffer
Reveil 20
104 pagina’s - met o.a. Peter Verhelst & Valerie Tack - illustraties van o.a. Lara Jakoba Breine & Flore Deman.
Reveil 19
120 pagina’s - met o.a. Siel Verhanneman, Mariet De Kegel - illustraties van o.a. Lara Jakoba Breine & Lies Jacques.
Reveil 18
86 pagina’s - met o.a. Gaea Schoeters, Maud Vanhauwaert, Christophe Vekeman - illustraties van o.a. Lara Jakoba Breine & Cornelia Boudens.
De Reveil dichtbundel was een jaarlijkse verzameling van de mooiste gedichten door professionele en amateur-dichters. Reveil