Raad van Bestuur

We staan er niet alleen voor. Onze raad van bestuur staat ons bij met sterke adviezen en helpt ons om onze rouwcultuur te vullen met heel veel warmte.

Uus Knops

Uus Knops

Uus Knops studeerde in 2010 af als psychiater en cognitief gedragstherapeut aan de Universiteit van Gent. Sinds 2015 combineert ze ambulante psychiatrie in Gent en Terneuzen met residentieel werk als interim-psychiater. In 2018 kwam haar boek “Casper – een rouwboek” uit. Zo wil ze haar steentje bijdragen aan het bespreekbaar maken van rouw en psychische problemen. Daarna werkte Uus nog mee aan verschillende boeken over rouw en gemis. Uus is ook de vrouw achter de Onumenten. Onumenten zullen in verschillende steden, gemeenten en natuurgebieden geplaatst worden om mensen een plek te geven om te herdenken, te herbronnen en weer verbinding te vinden. Voor Reveil is Uus van onschatbare waarde omwille van haar wetenschappelijk expertise en haar groot netwerk binnen de wereld van rouw en verlies.

Philip Ghekiere

Philip Ghekiere

Philip Ghekiere woont in Deerlijk en is fan van het eerste uur. In het dagelijks leven is Philip schepen in de gemeente Deerlijk (bevoegd voor o.a. personeel en financiën) en weet dus als geen ander hoe en wanneer een stad of gemeente zijn jaarlijkse begroting opstelt en hoe Reveil daarop kan inspelen. Daarnaast heeft hij als voormalig marketing, sustainability & innovation director bij BekaertDeslee tonnen ervaring als leidinggevende in een organisatie van meer dan 3000 werknemers. Zijn missie is om vzw Reveil te helpen voorzien van een stevige, duurzame structuur en een gezonde finance.

Hannes Cannie

Hannes Cannie

Hannes is master in de rechten en werkt al een goede 7 jaar bij Cultuurconnect als Teamcoach zakelijk beheer en DPO. Hannes kan ons vooral helpen in het zakelijk beheer. Met iemand zoals Hannes worden we op een gepaste manier uitgedaagd en zorgen we ervoor dat onze werking professioneel wordt en blijft. Daarnaast is Hannes ook gespecialiseerd in alles van GDPR-wetgeving. Dat is voor ons heel erg belangrijk als het gaat over levensverhalen van overleden dierbaren, … Bovendien is de structuur van Cultuurconnect een mooie benchmark voor hoe we Reveil vzw kunnen vormgeven.

Tijs Dujardin

Tijs Dujardin

Nadat Tijs in 2006 afstudeerde als master Toegepaste Economische Wetenschappen, koos hij ervoor om nog een master Cultuurmanagement toe te voegen aan zijn CV. Tijs reist de wereld rond als marketing consultant waarbij hij internationale bedrijven als LEGO en Danone tot zijn klanten mag rekenen. Tijs zal ons vooral helpen in het marketinggedeelte: ‘hoe kan Reveil met al haar producties zoveel mogelijk mensen bereiken?

Roel Van Roosbroeck

Roel Van Roosbroeck

Roel kwam in contact met Reveil tijdens de voorbereidingen van het troostfestival en Slotmoment in Leuven. Roel is de Deskundige Begraafplaatsen van de stad Leuven. Hij werkte ook intensief mee aan het Reveil21 troosfestival in Leuven. Roel kan Reveil inzicht geven in hoe de administratie van een stad werkt en hoe we hiermee het beste rekening kunnen houden om zoveel mogelijk gemeenten warm te maken om te investeren in troost.

An Hooghe

An Hooghe

An Hooghe is psycholoog en relatie- en gezinstherapeut. Ze heeft expertise in rouw, ziekte en verlies vanuit een relatie- en gezinsperspectief. Aan de KU Leuven werkt An Hooghe aan een doctoraatsonderzoek rond de ervaringen van ouders na het verlies van een kind. Ze is ook de oprichtster van Verbinding in Verlies, een ondersteunings- en expertisecentrum voor rouwprofessionals.